Yritys

 

CNC-Siponen Oy:n tuotantotilat sijaitsevat Tuusulassa, Ristikiven teollisuusalueella. Olemme vuosituhannen alussa perustettu koneistuksen alihankintaan ja suunnitteluun keskittyvä yritys. Palvelemme asiakkaitamme kattavasti ja ammattitaidolla. Takaamme laadukkaan työn, tuotteet ja luotettavat toimitusaikataulut.

 

Puun ja muovin koneistusta yksittäiskappaleista sarjatuotantoon.

 

Pidämme korkeaa tasoa ensimmäisestä suunnitteluvaiheesta lähtien. Käytämme suunnittelussa ja koneistuksessa 3d-ohjelmistoja. Prosessien kehittäminen kuuluu toimenkuvaamme.

 

Ajanmukaiset CNC-työstökeskukset takaavat komponenttivalmistuksen kustannustehokkuuden ja tarkkuuden. Vahvuutena joustava tuotanto, tuotantokapasiteettia ja muita resursseja voidaan suunnata kulloisenkin tarpeen mukaan.

Laaja yhteistyöverkko muiden yrittäjien kanssa mahdollistaa jatkojalostuksen täysin valmiisiin tuotteisiin.

 

”Äärimmäisestä tarkkuudesta, pienistä kappaleista, suuriin kokonaisuuksiin.”

 

Olemme ylpeitä saadessamme toimia alan eturintamassa. Seuraamme alamme kehitystä ja panostamme koulutukseen, sekä uuteen teknologiaan. Ammattitaitoisten työntekijöidemme avulla onnistut varmasti.

 

CNC-Siponen Oy kantaa vastuuta ympäristöasioista. Haluamme omilla toimillamme vaikuttaa ympäristön tilaan myönteisesti ja pienentää omalta osaltamme hiilijalanjälkeämme. Lajittelemme ja kierrätämme jätteemme.